Valentinsdag med Virtual Reality og Escape Rooms

Valentinsdag nærmer sig og vi står klar med adrenalinfyldte oplevelser til en Valentinsdag udover det sædvanlige. ?
Invitér din udkårne på en Virtual Reality rejse til Egyptens pyramider eller det gamle Grækenland. Du kan også samle dine singlevenner og tage på en rejse tilbage til Vikingetiden i escape roomet “Vikings” ⚔️

Læs videre

Tag i Escape room til julefrokosten!

Kulden sniger sig langsomt ind på os og før man ser sig om, er det julefrokostsæson igen. Vil du sikre dig en plads i et af vores underholdende escape rooms er det en god idé at booke jeres oplevelse nu. ?

Læs videre

HACKED! på Computerworld’s Cloud Festival

I sidste uge deltog vi i Computerworlds Cloud Festival, hvor vi præsenterede den mobile version af HACKED! – et awareness trænings escape room. Her fik nysgerrige messedeltagere mulighed for at afprøve en forkortet version af oplevelsen.

Læs videre

Regnfuld sommerferie – vi har løsningen!☔

Sommeren er over Danmark, men sommervejret… not so much. ⛈️ Frygt ej! Vi har en masse indendørs aktiviteter som med sikkerhed kan bringe feriestemningen frem på trods af vejret! Tag på en tidsrejse tilbage til Vikingetiden eller stop Dr. Evil i at udføre hans skumle planer i vores Escape Rooms. I kan også mærke sydens sol på en tur til Grækenland med Virtual Reality i spillet “Beyond Medusa’s Gate”. Læs med her…

Læs videre

Mangler du idéer til aktiviteter i sommerferien? Så kom med på en historisk rejse tilbage til Vikingetiden. Eller måske ønsker du en lidt mere lokal tur til det historiske Frilandsmuseum i Kongens Lyngby? Vi har samlet fire bud på noget anderledes, udfordrende og underholdende I kan lave i sommerferien.

Læs videre

Gratis skattejagt i København K!

Kridt skoene og kom med på gratis skattejagt i København K! Fra mandag d. 19. juni til fredag d. 23. juni placerer vi ét klistermærke om dagen på en hemmelig lokalitet i indre by og giver ledetråde i form af gåder. Gåderne postes på vores Instagram Stories og vil lede dig hen til lokationen af klistermærkerne.

Læs videre

Center for Cybersikkerhed opdaterer løbende med trusselsvurderinger for Danmark. Den seneste trusselsvurdering viser, at vi er udfordrede i Danmark. Truslen fra cyberspionage og cyberkriminalitet mod Danmark er vurderet til MEGET HØJ. Det er derfor uundgåeligt for virksomheder at undervise i cybersikkerhed. Vores nyeste Escape Room HACKED! bygger på anbefalinger fra Center for Cybersikkerhed og kan igangsætte den vigtige dialog på underholdende manér.

Læs videre

  • 1
  • 2
  • 5
2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu