fbpx

Ny historisk skattejagt i København

København er en fantastisk by at gå rundt i, og de gamle snørklede gader gemmer på et utal af historier. For gaderne, murene og de høje tårne er andet og mere end bare sten. De var rammerne om tusindvis af levede liv, der rummede både glæder og sorger, hverdagsliv og drama. Ville det ikke være vidunderligt, hvis man kunne opleve bare et kort øjeblik af de skæbner, der udspillede sig i vores gamle by? 

Vi har gravet dybt i Københavns dramatiske fortid, og vi glæder os til at præsentere jer for vores nye History Hunt: Stormen – 1659.

Escape Copenhagen inviterer jer på en unik tidsrejse til 1659. København er belejret af svenskerne, og Danmark er i fare for at forsvinde fra verdenskortet. Det er nu kun et spørgsmål om tid, før fjenden stormer den sidste, frie danske by.  Men håbet er ikke ude endnu! En mystisk, kodet besked falder i hænderne på byens Kommandant, Hans Schack, og han beslutter sig for at opstøve den spion, der har skrevet det. Måske kan løsningen føre ham tættere på byens redning? 

Stormen – 1659 er en gådejagt, der tager jer med på en rejse gennem Indre by. Tænk en lækker blanding af skattejagt, byvandring og escape game. I modsætning til vores klassiske escape rooms kan I altså vandre rundt i jeres eget tempo, mens I løser gåder og oplever København fra en ny og spændende vinkel.

I kan læse mere om spillet og booke her.

Play on!
Marco
Escape Copenhagen

Tips til sommeren – DIY Escape Room ✂️

Så er sommeren landet, og skoleferien er over os. Det er dejligt at have masser af tid med familien, men hvad skal man egentlig bruge al den lækre fritid på? I kunne jo altid komme på besøg hos os, men måske leder I efter noget lidt tættere på hjemmematriklen? Så har vi et tip til jer her: det er faktisk muligt at lave et escape room derhjemme, og vi vil gerne hjælpe jer på vej!

Historien 📚🎭

Alle spil starter med en historie. Den behøver hverken være lang eller kompliceret, men den skal sætte stemningen og forklare dine spillere, hvorfor de skal grave dit hus igennem efter ledetråde. Den gode historie binder hele spillet sammen, så prøv at lave gåder, der passer til temaet. Hvis I laver et escape spil med vikingetema, et det lidt mærkeligt at bede dine venner lede efter en USB-nøgle. I kan få hjælp til gode idéer her.

Stemningen 🕯️🎶

I kan hurtigt lave en super fed atmosfære derhjemme, og I behøver ikke engang punge ud. Belysning sætter stemningen med det samme, så sluk lamperne og tænd op med stearinlys, hvis  I vil have jeres gæster til at gå i Harry Potters fodspor. I kan også finde masser af lydbilleder på youtube og spotify, der kan køre i baggrunden. Det er bare lidt nemmere at leve sig ind i en varulvejagt, hvis man kan høre ulvehyl i baggrunden – tjek det ud her.

Gåderne 🔍🗝️

Start med at bestemme jer for det endelige mål. Skal spillerne finde en nøgle til en skattekiste fyldt med slik? Så gem nøglen et godt sted, og lav ledetråde, der hjælper med at finde den.

Skriv tjek den gamle bog på et stykke papir, og klip det i mange stykker. Voila, nu har du et puslespil, der skal samles før man kan læse ledetråden. Sørg for at lægge sedlerne frit fremme, og marker, at spillet starter her. Så  understreger I ord på forskellige sider i en gammel bog. Skriv sidetallene på små sedler, og læg dem ind i balloner, før I puster dem op. Sørg for at spillerne har noget at poppe ballonerne med, ellers bliver det bare noget rod!

Når alle ordene er fundet, giver de en sætning, der hjælper spillerne videre. F.eks. Tjek den nederste skuffe ellerFørste tal i koden er 9.

I kan også ryste posen lidt, og skrive et par af ledetrådene i kodeskrift. Det tilføjer lidt mystik. Der findes masser af kodetyper, og den nemmeste er Cæsarkoden, der forskyder alfabetet et par gange. I kan finde en kodegenerator og masser af inspiration  hos kodemaskinen.

Protip: Sørg for at skrive ned, hvor du har gemt dine ledetråde. Man glemmer hurtigt, hvor man har lagt ting fra sig. 🙈

Hvis I gerne vil prøve kræfter med et escape spil derhjemme, men ikke lige har tid eller overskud til at være kreativ, kan I også tage et kig på Print + Klip + Escape. Det kan købes på vores hjemmeside og printes ud derhjemme. Så kan hele familien være med!

Vi håber I har fået lidt inspiration herfra, og ønsker held og lykke med det! Hvis I har fundet på et fedt spil, og har lyst til at dele det med os, må I meget gerne lægge billeder på instagram og tagge os på @escapecopenhagen. Vi trænger også også til nye idéer en gang imellem, og vi elsker at høre fra jer!

Play on!
Marco
Escape Copenhagen

What to do? – før eller efter et escape room?

I har booket et escape room, og mangler et sted at fordrive tiden, mens I venter i spænding? Eller også skal I måske videre i byen efter spillet og savner lidt inspiration? København bugner heldigvis af oplevelser, og vi vil gerne dele nogle af vores favoritsteder med jer.

Tur i parken

Hvis I trænger til at cleare hjernen før eller efter et besøg hos os, kan vi klart anbefale et besøg hos vores smukkeste nabo, Ørstedsparken. Parken ligger lige mellem vores to adresser. Her har de lokale par, hundeluftere, solslikkere og kælkere hængt ud siden 1879. Det er også her, vi selv vandre rundt, når vi trænger til lidt frisk luft eller savner inspiration til nye gåder.

Snak?

Det er faktisk en rigtig god idé at tanke hjernen op før man kaster sig over et escape room. Hvis frisk luft i parken ikke gør det for jer, kan I slå et smut forbi Gudruns Goodies i Sankt Peders Stræde. Gudrun byder på frisklavede pandekager med et islandsk twist, og hvis I er ekstra eventyrlystne, kan I kaste jer over en frisk skýrkage. Pssst! Er dagen ekstra kold, langes der også lækre uldne handsker over disken. Link

Aftensmad lige rundt om hjørnet?

Hvad så med bagefter? Vi har låst jer inde i et rum, og I er – forhåbentlig – sluppet ud igen. Man bliver sulten af at løse alle de opgaver, og det er ikke fedt at være hangry! Heldigvis kan I gå lige rundt om hjørnet og få en gang stegt flæsk med persillesovs, som mormor plejede at lave det. Hvad kunne være bedre efter en tur til vikingetiden? Teglkroen har serveret traditionel dansk mad siden 1939 og med sådan en lang track record, må de gøre et eller andet rigtigt. Link

Mere aktivitet?

Har I fået blod på spiltanden, men maverne rumler? Not to worry! Boule Bar på Nørregade ligger en frisk gåtur væk. Her kan I spille et slag petanque, mens I venter på en tarte flambée og et – eller mange – glas vin. Det hele foregår indendørs, så I bliver ikke snydt for franske boldspil i de våde vintermåneder. Link

Øl

Men ærligt talt – nogle gange trænger man bare til en øl. Et stenkast fra vores lokaler på Nørre Farimagsgade ligger Ørsted Ølbar. Her får I et moderne take på den klassiske sportsbar. Tænk rå murstensvægge, fodbold på skærmen og et fantastisk udvalg af øl fra hele verden. Ørsted Ølbar et populært hangout-sted i det lækre Nansensgadekvarter og et perfekt pit stop efter et besøg hos os. Link

Lige meget hvad I finder på, håber vi at se jer hos os en anden gang! God tur videre!

ESC MISSION CONTROL

Hverdagen begynder mere og mere at ligne sig selv, efter en vinter fyldt med restriktioner, men hos Escape Copenhagen er intet som det plejer at være! Vores location har nemlig fået sig et helt nyt look!

For at løfte jeres Escape Room oplevelse til nye højder, introducerer vi nu vores nye tema i ægte mission og agent stil – nemlig: ESC MISSION CONTROL. Du og dit team er en gruppe agenter som sendes ud på vores tilgængelige missioner: Om det er med faldskærm direkte ned i skoven nær The Rouge General eller om det er at bryde ind i Dr. Evil’s technical facility og stoppe hans onde planer. 🌳🪂💾🌎

Alt i alt er det jeres opgave at løse missionen som MISSION CONTROL sender jer på, for I sidste ende er det jeres opgave, at bringe ro og orden tilbage til hovedkvarteret! Besøg vores ene afdeling på Nørre Voldgade 18 (NV) for at få den fulde oplevelse som vaskeægter agenter! 🕵🏻‍♂️

Play on!
Laura
Førstemand, Escape Copenhagen

Escape Copenhagen holder forsat åbent

Vi indfører begrænsninger på antal gæster i vores receptioner pr. 19. dec. 2021. Derudover er der krav om mundbind i vores receptioner. Håndvask eller brug af håndsprit før spil og vi anbefaler igen efter afsluttet spil. Fra den 21. og til nytår er vores booking kapacitet begrænset til omkring 50%, og vi holder helt lukket den 21. samt den 24., 25., 26. dec. Vel mødt.

BATTLE ROOM: THE PSYCHOTIC JANITOR

I sidste uge åbnede The Psychotic Janitor II – en replika af vores populære spil The Psychotic Janitor. Spillet passer helt perfekt ind i lokalerne på vores nye lokation på Nørre Farimagsgade 9, naboen til vores nuværende lokation på Nørre Farimagsgade 7. 🔑

Det er tredje gang at vi udvider med et allerede etableret spil, og derved vores tredje Battle Room. Nu har du og dit team (på 8 eller derover) mulighed for at dyste om hvem der slipper førstud af den psykotiske varmemesters kælder – hvis I overhovedet slipper ud! 🚪

Har I istedet lyst til noget mere historisk, så kan I dyste i vores Battle Rooms: Vikings I & II. Her tager jeres tidsmaskine jer med tilbage til vikinge tiden, hvor jeres opgave er, at finde den krystal som kan bringe jer tilbage til nutiden. Ellers kan jeres hold endeligt også dyste I hvem som først får desarmeret bomben i The Terrorist Cell I & II. Terroristerne er dog allerede på sporet af jer, og har derfor låst jer inde i en celle, som I først skal forsøge at undslippe! 🕰

Alt i alt, er der nu massere af muligheder for jer som har lyst til at konkurrere – også på flere niveauer!
Book nu – og så glæder vi os til at se jer!

Play on!
Laura
Førstemand, Escape Copenhagen

Efterårsferie aktivitet & Halloween!

Sommeren er ovre, og det våde, grå og (u)hyggelige vejr kalder selvfølgelig på en tur i Escape Room. Vi er i hvert fald klar til at tage imod jeres paraplyer og lukke jer ind i vores spændende spil. ☔️

Og i takt med at vi nærmer os årets mest u-hyggelige begivenhed, nemlig Halloween, er det jo oplagt at vælge et Escape Room som måske kan få det til at løbe jer koldt ned ad ryggen! I vores kælder på Nørre Farimagsgade bliver det i hvert fald ekstra uhyggeligt når mørket falder på. I spillet The Terrorist Cell bliver I låst inde i en celle i kælderen, hvilket kan få de fleste til at ryste en lille smule. Ellers kan I spille The Psychotic Janitor som både er et skummelt og gammelt varmemesterkontor men som måske gemmer på en større og mere uhyggelig hemmelighed. 🤫

Efterårsferien haster sig med raske skridt. Hvis du og dine venner eller familie stadig mangler en aktivitet, så book et Escape Room – tjek dem ud på vores hjemmeside eller book her! Og hvis vejret tillader det, kan du også tage dem under armen, og tage til Frilandsmuseet i Lyngby (nord for København)! Her kan I spille vores mordgåde Herredsfogden hvor I undersøger et mystisk drab på en ung pige… 🔪🍂

Vi ønsker jer et dejligt efterår, og glæder os til at tage imod jer.
Play on!
Laura
Førstemand, Escape Copenhagen

 

The Terrorist Cell V.2.0 & Battle Rooms

Nu er der ikke længe til at vi igen kan åbne butikken og invitere jer indenfor i vores Escape Rooms. Det er ved at være et halvt år siden at vores Escape Rooms kunne holde åbent, men månederne har ikke bare stået på ren og skær nedlukningen – nej. Vi har taget en beslutning, og givet ét af vores gamle spil et ansigtsløft – nemlig: The Terrorist Cell. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores Escape Rooms. Selvom klassiske Escape Rooms, som The Terrorist Cell, fortsat fungerer enormt godt, har vi besluttet os at optimere spillet med en masse nyt!

Læs videre

Sjov ny escape aktivitet! Print + Klip hjemme

Print + Klip Escape spil
I disse dage hvor det meste er lukket, er vi glade for at kunne tilbyde jer en 100% Coronasikker aktivitet. Med vores nye Print + Klip + Escape spil kan I sidde hjemme og spille Escape Games. Alt I behøver er blot: Internetadgang, en saks og en printet pdf fil. Optimalt sidder I rundt om et bord, men spillet kan også spilles via Zoom eller Teams med venner eller kolleger.

Læs videre

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

16.000

16.000

Gæster i 2019

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

Escape Rooms
Virtual Reality
Book
Om Escape Copenhagen
FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk