Regnfuld sommerferie – vi har løsningen!☔

Sommeren er over Danmark, men sommervejret… not so much. ⛈️ Frygt ej! Vi har en masse indendørs aktiviteter som med sikkerhed kan bringe feriestemningen frem på trods af vejret! Tag på en tidsrejse tilbage til Vikingetiden eller stop Dr. Evil i at udføre hans skumle planer i vores Escape Rooms. I kan også mærke sydens sol på en tur til Grækenland med Virtual Reality i spillet “Beyond Medusa’s Gate”. Læs med her…

Escape Rooms som oplagt aktivitet for venner og familie!

Samarbejde er nøglen til en succesfuld tur i Escape Room. Uanset hvor garvet du er til at løse gåder, kan du med sikkerhed få en sjov oplevelse. Om du er afsted med familie, venner, nabo eller kollega, så har vi et Escape Room som passer til jeres behov. Vores rum har forskellige temaer og sværhedsgrader og passer til forskellige gruppestørrelser som du kan læse meget mere om på hvert rum.

  • Vikings: I er strandet i Vikingetiden! Find frem til de energikrystaller som kan få jeres tidsmaskinen tilbage til nutiden inden Erik den Røde vender tilbage og finder jer i hans højborg.
  • Dr. Evil’s Plan: Stop Dr. Evil i at overtage verden med hans Fake News server! Find makro SD-kortene og udslet serveren inden det er for sent.
  • The Rogue General: I er indsat i en skov nær generalens kommandobunker. Find og skaf adgang til bunkeren, uskadeliggør våben og undslip i live. Nedtællingen er begyndt!
  • Enter The Mind: Med den nyeste teknologi arbejder I jer ind i Stein Baggers krøllede hjerne for at finde de 200 millioner, som aldrig blevet fundet efter IT Factory skandalen. I opdeles i hver jeres side og skal arbejde sammen om at finde hinanden og millionerne. I har 60 minutter til at afsøge rummet og finde så mange millioner i kan.

Virtual Reality
Skal du udfordres med mystiske gåder i det gamle Grækenland, eller en tur til pyramiderne i Egypten, så skal du prøve vores Virtual Reality oplevelse. I samarbejder om at klare forskellige opgaver i virtuelle omgivelser hvor I skal bruge hjernen og kroppen til at klare de udfordringer i møder. Denne oplevelse kan spilles af 2 eller 4 personer og er oplagt til en unik date aktivitet, eller en underholdende oplevelse med venner eller familie. Der er forskellige spil at vælge imellem og vores Game Masters guider jer gerne til at vælge et når I ankommer.

En spontan tur i Escape Room
Har I pludselig fået lyst til at tage i Escape Room eller prøve Virtual Reality, kan I ringe til os på +45 42909191, så ser vi om der er plads eller mulighed for at I kan spille med kortere varsel end 48 timer.

Play on!
Melissa
Escape Copenhagen

page2image17454336 page2image17454912

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu