Hvad er “HACKED!”?

Lyt med, når vores ene founder Martin fortæller om, hvorfor HACKED! er det oplagte valg til virksomheder, som ønske, at styrke deres cyber awareness training.

HACKED! gør læring om it-sikkerhed underholdende som aldrig før. Gennem gamification og hands-on erfaring garanterer vi en anderledes og læringsrig træning i cybersikkerhed. Nedenfor har vi skrevet lidt om hvorfor HACKED! er det oplagte valgt når jeres virksomhed skal lære om cybersikkerhed:

Simulering af ransomware attack
I HACKED! har vi simuleret hvordan det vil sige at blive udsat for et ransomware angreb. Oplev et cyberangreb på egen krop mens I under tidspres skal håndtere udfordringen. Alle spilelementerne bygger på forskellige slags cyberangreb og er med til at øge jeres opmærksomhed og skabe dialog omkring hvordan man håndterer og forebygger cybertrusler.

Gamification
Vi husker 10% af det vi læser, men 90% af det vi lærer gennem interaktive spil. Derfor er det oplagt at inddrage spil og leg i læring og det har også været filosofien med “HACKED! Gamification gennem et escape room en effektiv måde at lære om cybersikkerhed, fordi det kombinerer engagement, praktisk læring, teamarbejde og realistiske scenarier for at hjælpe deltagerne med at forstå og anvende vigtige cybersikkerhedsprincipper på en mindeværdig måde.

Hands-on erfaring
Escape rooms er kendt for at skabe højt engagement og motivation blandt deltagerne. Når deltagerne føler sig inddraget i historien, er de mere tilbøjelige til at lære og huske de informationer og færdigheder, de opnår. De får mulighed for at anvende teoretisk viden i en praktisk kontekst og de kan tage læringspointerne med sig tilbage på arbejdspladsen.

Teambuilding
Udover at styrke deres evner i cybersikkerhed, får de en oplevelse som kræver samarbejde og kommunikation. Dette kan styrke deres evner til at arbejde sammen som team og det afspejler også den virkelige verden, hvor cybersikkerhed ofte kræver samarbejde på tværs af forskellige afdelinger og niveauer i en organisation.

Realistiske scenarier
Vi inddrager realistiske cybersikkerhedsscenarier, hvor deltagerne står over for udfordringer som phishing-angreb, remote access attack, tailgating og meget mere. Dette giver deltagerne mulighed for at forstå, hvordan trusler i den virkelige verden fungerer. Vi har derudover designet rummet med afsæt i centrale læringspointer fra Forsvarets Center for Cybersikkerhed.

Du kan læse mere på www.cyberescaperoom.dk

Play on!
Melissa
Escape Copenhagen

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu