HACKED! på Computerworld’s Cloud Festival

I sidste uge deltog vi i Computerworlds Cloud Festival, hvor vi præsenterede den mobile version af HACKED! – et awareness trænings escape room. Her fik nysgerrige messedeltagere mulighed for at afprøve en forkortet version af oplevelsen.

Vi bragte underholdende awareness træning til Tap1 i sidste uge. Fokusset på Cloud Festival er cloud-computing hvor awareness træning naturligvis spiller en vigtig rolle i truslen mod cyberangreb. Derfor havde vi en mobil version af HACKED! med, hvor de nysgerrige deltagere kunne afprøve en komprimeret version af HACKED! oplevelsen. Vi har samlet nogle vigtige pointer nedenfor, som opsummerer hvorfor vores oplevelse er et oplagt led i awareness træningen:

Gamification
Gamification gennem et escape room en effektiv måde at lære om cybersikkerhed, fordi det kombinerer engagement, praktisk læring, teamarbejde og realistiske scenarier for at hjælpe deltagerne med at forstå og anvende vigtige cybersikkerhedsprincipper på en mindeværdig måde.

Hands-on erfaring
Escape rooms er kendt for at skabe højt engagement og motivation blandt deltagerne. Når deltagerne føler sig inddraget i historien, er de mere tilbøjelige til at lære og huske de informationer og færdigheder, de opnår. De får mulighed for at anvende teoretisk viden i en praktisk kontekst og de kan tage læringspointerne med sig tilbage på arbejdspladsen.

Teambuilding
Udover at styrke deres evner i cybersikkerhed, får de en oplevelse som kræver samarbejde og kommunikation. Dette kan styrke deres evner til at arbejde sammen som team og det afspejler også den virkelige verden, hvor cybersikkerhed ofte kræver samarbejde på tværs af forskellige afdelinger og niveauer i en organisation.

Realistiske scenarier
Vi inddrager realistiske cybersikkerhedsscenarier, hvor deltagerne står over for udfordringer som phishing-angreb, remote access attack, tailgating og meget mere. Dette giver deltagerne mulighed for at forstå, hvordan trusler i den virkelige verden fungerer. Vi har derudover designet rummet med afsæt i centrale læringspointer fra Forsvarets Center for Cybersikkerhed.

Du kan læse mere på www.cyberescaperoom.dk

Play on!
Melissa
Escape Copenhagen

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu