Valentinsdag med Virtual Reality og Escape Rooms

Valentinsdag nærmer sig og vi står klar med adrenalinfyldte oplevelser til en Valentinsdag udover det sædvanlige. 💘
Invitér din udkårne på en Virtual Reality rejse til Egyptens pyramider eller det gamle Grækenland. Du kan også samle dine singlevenner og tage på en rejse tilbage til Vikingetiden i escape roomet “Vikings” ⚔️

En unik og uforglemmelig aktivitet på Valentines Day💝
Ønsker du at spice valentinsdag op med noget andet end røde roser og bøf? Så kom ind til os og spil Virtual Reality. Prøv eksempelvis et af de populære spil fra Ubisoft: Escape The Lost Pyramids, Beyond Medusa’s Gate eller The Dagger of Time. Bliv opslugt i et imaginært adventure univers hvor du sammen med din partner skal klare spændende udfordringer.

Tag dine singlevenner med i Escape Room på Valentinsdag!🩷
Tag dine venner under armen og prøv et af vores syv unikke temaer. Sværhedsgraden på vores Escape Rooms varierer – er du ny til escape rooms anbefaler vi rummene: The Rogue General, Vikings eller The Psychotic Janitor. Ønsker I en lidt større udfordring, kan I give jer i kast med The Terrorist Cell og hvis I føler jer modige kan I spille Dr. Evil’s Plan som er vores sværeste Escape Room. Ønsker I at give jer i kast med en ægte cyber-udfordring kan I spille HACKED! Er I over 8 personer kan I spille Enter The Mind eller konkurrere i vores Battle Rooms.

Escape Rooms som Battle Rooms❣️
I Battle Rooms bliver I opdelt i to hold og placeres i samme slags Escape Room og dyster om hvilket hold der hurtigst gennemfører escape roomet. I kan vælge imellem The Terrorist Cell, The Psychotic Janitor, HACKED! eller Vikings.

Men det er ikke kun sjov og spænding; det er også en fantastisk måde at styrke jeres samarbejdsevner på. I escape rooms er tid altid en faktor, og I bliver udfordret med opgaver, der kræver jeres fulde opmærksomhed og gode samarbejdsevner.

Play on!
Melissa
Escape Copenhagen

page2image17454336 page2image17454912

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu