fbpx

 

Nyhed!

Stormen 1659 er en gådejagt, der udspiller sig i Københavns gader og giver jer mulighed for at opleve byen på en ny og spændende måde. Spillet er inspireret af historiske begivenheder.

3-6 deltagere pr. spil

120 min.

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

250 kr/pers

København år 1659 - Gådejagt

Det er iskold vinter, svenskerne har belejret København og nationen kæmper for sin overlevelse. Som byens kommandant, er det op til jer, at finde den spion, der hjælper fjenden. Har I hvad der skal til, for at frelse Danmark?  

I får besked om mystisk kodet brev, og I sendes på en vandring gennem byen for at opklare sagen. Hvem har skrevet brevet, og kan indholdet hjælpe jer med at modstå det kommende stormangreb på byen?

Stormen - 1659 er en gådejagt, der udspiller sig i Københavns gader, og giver jer mulighed for at opleve byen på en ny og spændende måde. Sammen skal I løse opgaver, der hjælper med at opklare spion mysteriet. På jeres vej gennem byen møder I personer fra 1600-tallets København, og oplever på første hånd det drama, der udspillede sig for over 350 år siden...

Fremmøde i receptionen Nørre Voldgade 18 til aftalt tid. I afhenter og betaler spillet der, med mindre andet er aftalt (vi eller I tager aktivt kontakt). I har mulighed for at lytte til spillets historier. Så stedet for at læse jer gennem spillet kan I lytte via mobilen. Tag evt AirPods eller lignende med på turen.

Asa Ck3g
TMcVEFmk
GkEu Ayg
HYv2yNLA
Yl65wT9A
U7prffYw

FAQ Stormen

Hvor mange kan vi være per spil?

Vi anbefaler tre til seks deltagere pr. spil.

Større grupper?

Spillet kan spilles af større grupper. Vi anbefaler dog at grupperne starter med 3-5 min mellemrum. Send de hurtigste afsted først, så klumper spillerne sig ikke sammen undervejs.

I kan booke til 18 pers. (3 grupper a 6 personer) pr. booking interval. Intervallerne er med 15 min. mellemrum, så hvis I flere end 18 pers. kan I booke 2 eller flere intervaller.

Kan børn deltage?

Spillet er designet til voksne, børn kan sagtens deltage på turen gennem byen.

Kan man spille på engelsk?

Spillet er kun på dansk.

Hvor kan jeg købe det?

Spillet skal afhentes på Nørre Voldgade 18 mellem 9-16 på hverdage. I weekenden kan I hente det efter aftale pr. telefon.

Hvor foregår spillet?

Spillet starter på Nørre Voldgade 18 og slutter ved Christiansborg Slot. Med tog er Nørreport tættest på. Og efter spillet kan Metrostation Christiansborg tages hjem.

Hvor længe tager spillet?

Spiller tager ca. 2 timer og gåturen er lidt under 2 km. 

Hvad koster det?

Prisen er 250 kr. pr. person.

Har du spørgsmål?
Besøg vores FAQ eller ring på +45 4290 9191

ØVRIGE SPIL

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

Escape Rooms
Virtual Reality
Book
Om Escape Copenhagen
FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu