Teambuilding i København


Escape Rooms

Vores mest populære oplevelse er vores escape rooms hvor I kan vælge mellem 7 forskellige temaer med varierende sværhedsgrader. Oplevelsen styrker jeres samarbejdsevner da I under tidspres skal løse udfordrende opgaver. I kan være fra 3-80 personer ad gangen og I bliver typisk opdelt i mindre hold af 3-8 personer. Ring eller kontakt os på info@escape-cph.dk hvis I er over 8 personer.

Ring op

Awareness træning

Spillet HACKED! er designet til at skabe øget opmærksomhed på cybersikkerhed. Det er et legende og underholdende supplement til den klassiske awareness træning. Spillet er skabt med visionen om at gamification og hands-on erfaring skal bidrage til et større engagement og interesse for emnet. Oplevelsen er for 3-6 personer ad gangen.

Læs mere

Stop The Bomb VR

Spillet Stop The Bomb er en oplagt teambuilding oplevelse. Oplevelsen tvinger jeres gruppe til at samarbejde effektivt. Der er nemlig blot én der kan se den virtuelle bombe, mens de resterende kollegaer har manualen der beskriver hvordan bomben desarmeres. Uden kommunikation og effektivt teamwork, lykkes desarmering ikke i tide. I kan være fra 8-28 spillere ad gangen opdelt i mindre hold.

Læs mere

Escape Rooms

Teambuilding med Escape Copenhagen

Hos Escape Copenhagen tilbyder vi forskellige Teambuilding aktiviteter, hvor I kan udvikle jer som team, opnå større motivation og arbejdsglæde. Teambuilding foregår typisk i mindre grupper af 4-8 personer. Hvis I er flere booker vi bare flere spil til jer. 

I kan finde flere forskellige Teambuilding aktiviteter hos Escape Copenhagen. Vi tilbyder primært vores Escape Rooms eller oplevelser i Virtual Reality. I vil med garanti opdage nye sider af jer selv og hinanden, når I bliver udfordret inden for fastsatte tidsgrænser. 

 

Teambuilding til ethvert arrangement 

Når man taler om teambuilding, tænker mange ofte, at det kun er aktiviteter egnet til virksomheder. At løse mysterier, åbne låse og finde skjulte døre er dog aktiviteter, som indeholder spænding og sjove oplevelser hos de fleste. Derfor er teambuilding er for alle! 

Teambuilding er en oplagt mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende – ved at tage del i en anderledes og sjov oplevelse. Teambuilding aktiviteter er derfor oplagte, hvis du er ved at arrangere: 

  • Et familiearrangement 
  • En polterabend  
  • En fødselsdag  
  • En sjov aften for vennerne 
  • En introdag i en organisation eller et frivilligt arbejde 
  • Firmaevents 

Uanset anledningen er teambuilding aktiviteter en god måde at lære hinanden at kende i andre sammenhænge, end man måske i forvejen er vant til. Det er også en oplagt aktivitet, hvis man ønsker at ryste en gruppe sammen.  

Disse oplevelser tilbydes som teambuilding

Vi tilbyder en række forskellige oplevelser som Teambuilding, der tager udgangspunkt i spilaktiviteter og samarbejdsøvelser i Escape Rooms og Virtual Reality. Begge spiltyper kan opleves centralt i København. Vores lokaler er beliggende lige overfor Ørstedsparken og tæt på Israels Plads.

Prøv Escaperoom som teambuilding

Escape Rooms fungerer godt som teambuilding. Hvis I skal undslippe i tide, så skal I samarbejde og tænke kreativt. Escape Room foregår på tid, hvis I ikke formår at bevare overblikket, taber I.  

Book en sjov oplevelse fyldt med teambuilding 

Er på udgik efter en familieoplevelse eller et sjovt firmaevent i København? Så kan I kontakte os for at høre mere om vores fede Teambuilding aktiviteter i København, hvor teambuilding er i fokus. Book direkte her på hjemmesiden eller brug kontaktoplysningerne til at høre nærmere. 

Vi glæder os til at se jer på vores adresser i København til en masse mindeværdige stunder med udfordrende og hyggelige Teambuilding aktiviteter.

Har du spørgsmål?
Besøg vores FAQ eller ring på +45 4290 9191

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu