+45 4290 9191 |

Cookie og privatlivspolitik


Vi indsamler data omkring dit besøg for at kunne give dig en bedre brugeroplevelse.
Escape Copenhagen registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig tjenester (abonnementer, nyhedsbreve m.m). Escape Copenhagen videregiver eller sælger ingen persondata til tredjepart. Med henblik på forståelse, udvikling og forbedring af Escape Copenhagen indsamler vi løbende statistik om brugernes færden på websiten. For at få den mest præcise statistik benytter vi cookies.

Cookies er en lille tekstbesked, der gemmes i din internetbrowser, når du besøger et websted. Denne cookie giver Escape Copenhagen mulighed for at holde øje med hvor mange, der besøger vores hjemmesider. Cookien bliver udelukkende gemt lokalt på din computer, og data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger. Den har udelukkende til formål at give Escape Copenhagen en statistik over hvilke sider, der bliver besøgt på vores hjemmesider.

Vi opfordrer dig til at acceptere de cookies, vores hjemmeside anvender, da de hjælper os til at forbedre brugeroplevelsen for dig og mange andre.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Escape Copenhagen Marketing, skal du rette henvendelse.

Vil du læse mere om hvordan vi behandler data, så læs databehandling her:

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller booker et spil på vores website.

Vi indsamler og behandler kun nødvendige personoplysninger; navn, telefonnummer, og e-mail. Disse informationer kan vi kun indsamle, når du selv indtaster informationerne og hermed selv giver samtykke. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af booking eller tilmelding til nyhedsbrev eller betaling hvor vi typisk sender kvitteringer digitalt.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev og/eller en bookingbekræftelse. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Videregivelse af oplysninger

Escape Copenhagen videregiver kun oplysninger, i det omfang det er nødvendigt som led i driften af vores virksomhed, herunder for at kunne informere og bekræfte din booking.

Dataoplysninger som navn, telefonnummer, og e-mail videregives ikke til tredjepart.

Vi benytter det danske bookingsystem "Easy Table Booking" til indsamling af og opbevaring af data. De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne eller tredjepart part formål.

Vi bruger svenske Izette til regnskab og kvitteringer og vi bruger Amerikanske MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve. Ligeledes behandler de udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne eller tredjepart part formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte os på e-mail eller telefon. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Indsigt og klager

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på Datatilsynet. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:

Partner Andreas Hagerup Linnet
Main +45 4290 9191
Cell +45 2960 8442
www.escape-cph.dk
Nørre Farimagsgade 7, kld. tv.
1364 København K
+
Nørre Voldgade 18, st. th.
1358 København K

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

52

52

Gæster på samme tid

15.000

15.000

Gæster i 2017

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191

Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

Rooms
Mysteries
Book
Om Escape Copenhagen
FAQ
Cookie- og privatlivspolitik

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Part of CPH Active ApS

×
Ring op
Book
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk