Stop the bomb escape room

Mobil teambuilding

8-60 deltagere

60 min

Nørre Voldgade 18/jeres location

350 kr/pers

  OM SPILLET

En kollega er fanget i et virtuelt rum med en kompliceret bombe foran sig. Panikken spreder sig, da tiden begynder at tikke. Resten af holdet er en ekspertgruppe, som sidder med bombemanualen – manualen som kan redde jer fra at eksplosion...

Stop The Bomb er en teamoplevelse som tvinger jeres gruppe til at samarbejde effektivt. Der er nemlig blot én der kan se den virtuelle bombe, mens de resterende kollegaer har manualen der beskriver hvordan bomben desarmeres. Uden kommunikation og effektivt teamwork, lykkes desarmering ikke i tide. Spillet er ekstremt velegnet som element i forbindelse med teambuilding. For optimalt udbytte inddeles I i små grupper af typisk 4 pers, hvor I intensivt arbejder med spillets udfordringer. Mail eller ring altid for booking af Stop The Bomb. 

Prøv virtual reality escape room
Desarmér bomben I virtual reality
Stop The Bomb Situationsbillede Escape Cph.dk 01
VR supporteret teambuilding for virksomheder
Stop the bomb virtual escape room
Teambuilding i virtual reality

FAQ - STOP THE BOMB

Lokaler

Stole og borde opsat i små grupper er den optimale ramme for spillet. Grupper på 4 personer er optimalt og grupper på 3 er sjovere end grupper på 5 pers. Vi deltager fra Escape Copenhagen med headsets, manualer og personale. Vi kan deltage hos jer med op til 15 set VR briller. Hos os på Nørre Voldgade har vi plads til maks 28 pers (7 borde/grupper).

Pris

Aktiviteten koster 350 kr. pr. person alle ugens dage. Prisen er inklusiv moms. Minimum 12 personer. Prisen indeholder instruktør(er) og alt til spillet.

Sprog

Spillet kan spilles på dansk eller engelsk.

Lokation

Vi kan bringe spillet (VR briller, materiale og instruktører) ud til jer i Storkøbenhavn. Spillet kan fint gennemføres i jeres lokaler i en radius af 30 minutters kørsel fra Rådhuspladsen. Ring/skriv altid, så vi kan aftale nærmere.

Booking

Kontakt Escape Copenhagen for booking, via. mail eller telefon.
Fristen for booking er en uge.

Varighed

Spillets varighed er 60min. Alt i alt forvent aktiviteten tager 90 min. med introduktion, spil, samt afrundning.

Antal

I Stop the Bomb kan I normalt være mellem 12-28 personer hos os på Nørre Voldgade 18 (maks. 7 borde/grupper). I hverdage før kl. 16:30 er det også muligt at være 8 personer hos os. Hvis vi kommer til jer kan I være mellem 12-60 personer (15 grupper). 

Stop the Bomb - VR supporteret Teambuilding for virksomheder (12-60 pers.)

I Stop The Bomb er blot én deltager i VR, og vedkommende er fanget i et rum med en bombe! De andre (typisk 3-4 pers) i teamet sidder rundt om et skrivebord med en manual til bomben. Jeres opgave er sikkert at få guidet jeres kollega i Virtual Reality til at desarmere bomben. I kan ikke se bomben, og jeres kollega kender ikke til manualen. Med disse benspænd er effektiv kommunikation jeres eneste mulighed for at redde jeres kollega.

I spillet bliver I udfordret på jeres kommunikationsevner og teamwork, og I kan lære meget om, hvordan I kommunikerer som team. Stop The Bomb er derfor en klassisk teambuilding-oplevelse, som bruger Virtual Reality til at gøre øvelsen endnu sjovere. Denne øvelse kan vi tage med ud til jer i Københavnsområdet – ring eller skriv for mere information.

Har du spørgsmål?
Besøg vores FAQ eller ring på +45 4290 9191

ØVRIGE SPIL

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu