Gavekort til en uforglemmelig oplevelse


Giv en oplevelse som byder på spænding, underholdning og udfordring - køb et gavekort til vores Escape Rooms. Den perfekte oplevelsesgave til enhver anledning.

Gavekort til en oplevelse

Vælg en af vores underholdende oplevelser

Valgfrit beløb

Vælg selv beløbet du ønsker at give

Gavekort til Escape Room hos Escape Copenhagen

Escape Room oplevelser

Hos Escape Copenhagen tilbyder vi en bred vifte af immersive og spændende escape room oplevelser. Vores escape rooms har forskellige temaer og sværhedsgrader, så der er noget for enhver smag og alder.

Det perfekte gavekort

Er du på udkig efter den perfekte gave til en ven, familiemedlem eller kollega? Så er vores gavekort til escape room oplevelser det ideelle valg! Med vores gavekort kan modtageren selv vælge den escape room oplevelse, der passer bedst til deres smag og interesse. Du kan både give et beløbsgavekort eller et gavekort til en bestemt oplevelse.

Gavekort til alle anledninger

Uanset om det er en fødselsdag, jubilæum, julegave eller bare en overraskelse, så vil vores gavekort til escape rooms skabe glæde og spænding hos modtageren. Det er den perfekte gave til enhver anledning!

En unik oplevelse at give

Escape room oplevelser er en unik måde at tilbringe tid sammen på. Med vores udfordrende gåder og spændende historier vil modtageren blive transporteret til en anden verden og have en uforglemmelig oplevelse.

Let og bekvemt at købe

Det er nemt og bekvemt at købe gavekort hos os. Udover at købe et gavekort i vores butikker, kan du også købe det online. Her kan du frit vælge den ønskede værdi på gavekortet og derefter kan du få det sendt direkte til modtagerens e-mailadresse eller udskrive det og give det personligt. Du har også mulighed for at forære en bestemt oplevelse i gave.

Bestil dit gavekort online i dag!

Giv en unik escape room oplevelse som gave og skab minder for livet. En oplevelse hos os vil skabe spænding, samarbejde og eventyr!

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu