fbpx
+45 4290 9191 |

Virtual Reality


Vilde oplevelser med Virtual Reality i København

Hos Escape Copenhagen i København kan du få en sjov, udfordrende og ikke mindst nervepirrende oplevelse med Virtual Reality. Ønsker du, at der skal ske noget udover det sædvanlige? Så er vores vilde VR-oplevelser med garanti noget for dig!

Få fornemmelsen af at blive fuldstændigt opslugt i et imaginært univers inden for vidt forskellige genrer. Vi fortæller gerne mere om vores sjove spiludfordringer, når du kontakter os – hvis du vil vide mere om de spændende oplevelser, der venter dig.

Escape The Lost Pyramid

60 min | 2 eller 4 deltagere

Stop The Bomb

60 min | 12 - 60 deltagere

Beyond Medusa's Gate

60 min | 2 eller 4 deltagere

The Dagger Of Time

60 min | 2, 3 eller 4 deltagere

Virtual Reality for grupper

Grib din nærmeste kammerat, bror, søster eller kollega og få en sjov time til at gå ved en af vores tre teamoplevelser. Vores tre VR-spil er designet til teamwork og kan kun gennemføres, når I som deltagere samarbejder effektivt.

Hvert VR spil tager omkring en time, hvor I vil blive udsat for lidt af hvert. Vores VR-samarbejdsspil er designet til voksne, men børn over 13 kan deltage, hvis de følges med en voksen. Præmissen er de samme som i normale Escape Rooms; I har 60 minutter til at løse en række gåder. Tidspresset og VR-universet gør det til en unik oplevelse.

Vi kan tilbyde tre spil fra UBISOFT, hvor I skal være på hold af enten 2, 3 eller 4 deltagere. I står op i disse tre spil, og med Oculus Rift S oplever i fantastiske verdener i VR. Du kan læse meget mere om, hvad genren for de forskellige spil er, og hvilket univers I kan forvente at træde ind i.

 

Stop The Bomb – Virtual Reality Teambuilding

I Stop The Bomb er blot én deltager i VR, og vedkommende er fanget i et rum med en bombe! De andre (typisk 3 pers) i teamet sidder rundt om et skrivebord med en manual til bomben. Jeres opgave er sikkert at få guidet jeres kollega i Virtual Reality til at desarmere bomben. I kan ikke se bomben, og jeres kollega kender ikke til manualen. Med disse benspænd er effektiv kommunikation jeres eneste mulighed for at redde jeres kollega.

I spillet bliver I udfordret på jeres kommunikationsevner og teamwork, og I kan lære meget om, hvordan I kommunikerer som team. Stop The Bomb er derfor en klassisk teambuilding-oplevelse, som bruger Virtual Reality til at gøre øvelsen endnu sjovere. Denne øvelse kan vi tage med ud til jer i Københavnsområdet – ring/skiv for mere info.

 

Book en tid til VR i København

Book nu, hvis I tør tage udfordringen op i virksomheden eller i vores centrale lokaler på Nørre Voldgade 18 i København. Virtual Reality er for alle – virksomheder såvel som familier, venner og andre grupper, der ønsker en anderledes oplevelse.

Har I spørgsmål eller forespørgsler, er I også velkomne til at kontakte os. Vi glæder os til at se jer til en sjov, spændende og udfordrende oplevelse med Virtual Reality.

Escape The Lost Pyramide

60 min | 2 eller 4 deltagere

Beyond Medusa's Gate

60 min | 2 eller 4 deltagere

Stop The Bomb

60 min | 12 - 60 deltagere

The Dagger Of Time

60 min | 2, 3 eller 4 deltagere

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

85

85

Gæster på samme tid

16.000

16.000

Gæster i 2019

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191

Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

Escape Rooms
Virtual Reality
Book
Om Escape Copenhagen
FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu