Teambuilding for virksomheder


Hos Escape Copenhagen tilbyder vi forskellige Teambuilding aktiviteter. De fleste virksomheder besøger vores lokaler i København K hvor op til 80 personer kan opleve escape rooms samtidig. Alternativt kan vi komme ud til jer. Du kan læse mere om jeres muligheder herunder.

I København K

Ønsker I en teambuilding oplevelse hos os, kan I spille et af vores 10 populære escape rooms. Her har vi rum med forskellige temaer og varierende sværhedsgrader. I bliver typisk opdelt i mindre hold af 3-8 personer.

Læs mere

På jeres adresse

Hvis I er over 12 personer og ønsker at vi kommer til jer, tilbyder vi to forskellige oplevelser. Prøv vores VR teambuilding oplevelse "Stop The Bomb" eller få "HACKED" - vores mobile escape room med awareness training ud hos jer.

Læs mere

History Hunt

The Psychotic Janitor

Terrorist Cell

Terrorist Cell

HACKED!

HACKED!

The Rogue General

The Rogue General

Vikings

Vikings

Enter The Mind

Enter The Mind

Har du spørgsmål?
Besøg vores FAQ eller ring på +45 4290 9191

En unik og uforglemmelig teambuilding

Et godt teambuildingforløb styrker de ressourcer, som du og dine kolleger trækker på i hverdagen; evnerne til at kommunikere, samarbejde og bevare det kølige overblik i pressede situationer. I vil opleve at blive udfordret på forskellige punkter. Gådeløsning, kommunikation, samarbejde og sjove oplevelser er alt sammen involveret i jeres Teambuilding – både i VR og i Escape Rooms.  

Formålet er netop, at I kan lykkes bedre som team, når I har været igennem nogle udfordrende og sjove aktiviteter med Escape Copenhagen. Med bedre samarbejdsprocesser vil I kunne optimere jeres samarbejde og opnå endnu bedre resultater. Vi tilbyder en oplevelse hvor I kan udvikle jer som team, opnå større motivation og arbejdsglæde.

I kan finde flere forskellige Teambuilding aktiviteter her hos os. I kan komme en tur i et af vores mange forskellige Escape Rooms eller få en Virtual Reality med Stop The Bomb. I spillet The Psychotic Janitor skal I for eksempel forsøge at finde og undgå de fælder, som en gal varmemester har installeret i den kælder, hvor I befinder jer. Truslen fra en fjende truer også i Vikings og The Terrorist Cell – fra en nådesløs vikingehøvding, til en terroristgruppe. Ønsker I at kombinere awareness træning med teambuilding er vores nyeste Escape Room HACKED! også en oplagt mulighed. I vil med garanti opdage nye sider af jer selv og hinanden, når I bliver udfordret inden for fastsatte tidsgrænser. 

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu