Tag i Escape room til julefrokosten!

Kulden sniger sig langsomt ind på os og før man ser sig om, er det julefrokostsæson igen. Vil du sikre dig en plads i et af vores underholdende escape rooms er det en god idé at booke jeres oplevelse nu. ?

En uforglemmelig aktivitet til årets julefrokost med kolleger, venner eller familie!

Mangler I en sjov aktivitet til årets julefrokost? Så kom ind til os og spil escape room. Hos os er vores mest populære oplevelse uden tvivl vores escape rooms. Her har I hele syv forskellige temaer at vælge imellem, og sværhedsgraden varierer, så der er noget for enhver smag. Men det er ikke kun sjov og spænding; det er også en fantastisk måde at styrke jeres samarbejdsevner på.

I escape rooms er tid altid en faktor, og I bliver udfordret med opgaver, der kræver jeres fulde opmærksomhed og samarbejdsevner for at løse. Uanset om I er en lille gruppe venner eller en større forsamling på op til 80 personer, har vi plads til jer. Normalt opdeler vi jer i mindre hold på 3-8 personer for den optimale oplevelse. Hvis I er over otte personer, er I velkomne til at kontakte os på info@escape-cph.dk, eller på +45 42 90 91 91 så vi kan arrangere noget for jer.

Gør jer klar til en uforglemmelig oplevelse fyldt med teamwork, spænding og adrenalin, og book jeres escape room-oplevelse hos os i dag!

Escape Rooms for store grupper…
Hvis I er over 8 personer er vores Battle Rooms meget populære. Her bliver i opdelt i to hold og placeres i hver jeres rum med ens design. Herefter dyster I om hvilket hold der hurtigst gennemfører escape roomet. I kan vælge imellem The Terrorist Cell, The Psychotic Janitor eller Vikings.

Test jeres samarbejdsevner i Enter The Mind
Prøv en tur i Enter The Mind. Et Escape Room hvor I skal dykke ned i Stein Baggers minder. I opdeles i to hold og har 60 minutter til at forene Stein Baggers hjernehalvdele ved at finde hinanden. Herefter gælder det om at finde så mange af de skjulte millioner inden tiden løber ud. Har I hvad der skal til?


En udfordring for de skarpeste Escapister!
Prøv en tur i Dr. Evil’s Plan hvor I skal stoppe Dr. Evil i at overtage verden med hans Fake News server inden det er for sent! Dr. Evil’s plan er vores sværeste escape room og vil med sikkerhed give en uforglemmelig og hjernevridende udfordring.

Stop The Bomb – teambuilding med Virtual Reality
Spillet Stop The Bomb er en oplagt teambuilding oplevelse. Vi kan komme til jer, eller I kan komme til os. Oplevelsen tvinger jeres gruppe til at samarbejde effektivt for der er blot én der kan se den virtuelle bombe, mens de resterende kollegaer har manualen der beskriver hvordan bomben desarmeres. Uden kommunikation og effektivt teamwork, lykkes desarmering ikke i tide. I kan være fra 8-28 deltagere ad gangen hos os eller fra 12-60 deltagere hos jer. Vi opdeler jer i mindre hold, typisk af 3-5 spillere.

Escape Room med awareness træning
Styrk jeres cybersikkerhedsevner med HACKED! Tag på en udfordrende rejse til Defence Robotics, som er under angreb. Hacked! er et cyber awareness escape room udviklet på baggrund af anbefalinger fra Forsvarets Center for Cybersikkerhed. Spillet tester jeres evner til det yderste og giver jer gode forudsætninger for øget dialog om cybersikkerhed.

Play on!
Melissa
Escape Copenhagen

page2image17454336 page2image17454912

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu