Besøg af eksperter fra “Supertrends”

Vi har haft besøg af Liselotte Lyngsø og Eskil Sørensen, som i forbindelse med det nyeste afsnit af Supertrends af Lars Tvede på 24syv har afprøvet vores cyber security escape room HACKED!

Cyberkriminalitet er en stor trussel i Danmark hvorfor flere virksomheder gennemgår cybersikkerhedskurser og awareness træning og det er også et emne som bliver mere og mere aktuelt i takt med at trusselsniveauet i Danmark stiger.

I et af de nyeste afsnit af podcasten Supertrends bliver emnet “cybersikkerhed” diskuteret og vi fik i den forbindelse besøg af Liselotte Lyngsø og Eskil Sørensen som medvirker i afsnittet. De afprøvede vores escape room HACKED! der har til formål at gøre awareness træningen underholdende og håndgribelig gennem gamification. Du har 60 minutter til at afværge et cyberangreb og vil undervejs blive udsat for forskellige udfordringer som du skal løse. Escape roomet en oplagt aktivitet for dig som ønsker at blive klogere på cybersikkerhed gennem et underholdende og anderledes format, men også dig som skal supplere awareness træningen hos din virksomhed og skabe fundamentet for en god dialog omkring emnet.

Er du klar? For på torsdag d. 17 August tager vi imod de første gæster på vores nye lokation: Tornebuskegade 1, et stenkast ved Nørreport st. Book nu eller læs mere på: www.cyberescaperoom.dk

Play on!
Melissa
Escape Copenhagen

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu