Fire unikke ting at lave i sommerferien ☀️🌦️🕵️‍♀️

Mangler du idéer til aktiviteter i sommerferien? Så kom med på en historisk rejse tilbage til Vikingetiden. Eller måske ønsker du en lidt mere lokal tur til det historiske Frilandsmuseum i Kongens Lyngby? Vi har samlet fire bud på noget anderledes, udfordrende og underholdende I kan lave i sommerferien.

Løs mordmysteriet om den unge pige på Frilandsmuseet

Tag på en tur ud i det blå med familie eller venner og besøg det stemningsfulde Frilandsmuseum i Kongens Lyngby. Her kan I løse mysteriet om en ung pige som er fundet død ved åen med vores spil “Herredsfogden på Frilandsmuseet“. Spillet kan købes i shoppen og er den perfekte aktivitet til dig som ønsker en anderledes oplevelse på det eventyrlige og historiske museum.

Tag på en tidsrejse tilbage til Vikingetiden

I er ved en fejl strandet med jeres tidsmaskine i år 966! Her herskede Erik den Røde i den sagnomspundne Vikingetid. I er nødt til at finde frem til de energikrystaller som kan få tidsmaskinen tilbage til nutiden. I har fået nys om at Erik den Røde har dem gemt i hans Vikingeborg. Afsøg rummet og find frem til tidskrystallerne inden Erik den Røde vender tilbage! Vores Escape Room “Vikings” er et af vores mest populære Escape Rooms hvor det gælder om sammen at løse gåder for at klare missionen.

Besøg de Egyptiske pyramider med Virtual Reality

Savner du sydens varme kan du prøve vores Virtual Reality oplevelse “Escape the Lost Pyramid”. Her skal du finde ud af hvad der skete med Sir Beldon Fryes ekpeditionsteam som forsvandt på Sinaihalvøen tilbage i 1928. Gennem simuleringen som er rekonstrueret via de forsvundnes DNA, vil dit hold selv sætte sig i de opdagelsesrejsendes sted. Find ud af hvad der skete med ekspeditionen. Og vigtigere! Find hvad de søgte efter!

Gådejagt i Københavns unikke gader

Er du mere til en slags historisk byvandring som er bundet op på spændende historier og gåder, som I skal have med jer rundt i Indre By? Så er “Stormen på København 1659” et godt bud. I tages tilbage til den iskolde vinter i 1659 hvor svenskerne har belejret København og nationen kæmper for sin overlevelse. I har til mission at finde frem til spionen der hjælper fjenden. Har I det der skal til?

Play on!
Melissa
Escape Copenhagen

page2image17454336 page2image17454912

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu