Ny historisk skattejagt i København

København er en fantastisk by at gå rundt i, og de gamle snørklede gader gemmer på et utal af historier. For gaderne, murene og de høje tårne er andet og mere end bare sten. De var rammerne om tusindvis af levede liv, der rummede både glæder og sorger, hverdagsliv og drama. Ville det ikke være vidunderligt, hvis man kunne opleve bare et kort øjeblik af de skæbner, der udspillede sig i vores gamle by? 

Vi har gravet dybt i Københavns dramatiske fortid, og vi glæder os til at præsentere jer for vores nye History Hunt: Stormen – 1659.

Escape Copenhagen inviterer jer på en unik tidsrejse til 1659. København er belejret af svenskerne, og Danmark er i fare for at forsvinde fra verdenskortet. Det er nu kun et spørgsmål om tid, før fjenden stormer den sidste, frie danske by.  Men håbet er ikke ude endnu! En mystisk, kodet besked falder i hænderne på byens Kommandant, Hans Schack, og han beslutter sig for at opstøve den spion, der har skrevet det. Måske kan løsningen føre ham tættere på byens redning? 

Stormen – 1659 er en gådejagt, der tager jer med på en rejse gennem Indre by. Tænk en lækker blanding af skattejagt, byvandring og escape game. I modsætning til vores klassiske escape rooms kan I altså vandre rundt i jeres eget tempo, mens I løser gåder og oplever København fra en ny og spændende vinkel.

I kan læse mere om spillet og booke her.

Play on!
Marco
Escape Copenhagen

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu