Stormen på København – nu 364 år siden!

I dag den 11. februar 2023, er det 364 år siden at den svenske konge Karl X Gustav forsøgte at slette Danmark fra verdenskortet. Svensken havde erobret Danmark og kun København holdt forsat stand. København lægger scenen til en episke fortælling om detektivarbejde og heltemod, for efter en lang belejring voldsomt angreb trak svenskerne tilbage og København holdt stadig stand.

Vores gådejagt Stormen – 1659 udspiller sig på netop samme volde og samme by, nemlig København. Vi udfordrer dit team til at forpurre det svenske stormangreb. I agerer som byens Kommandant, Hans Schack, som netop har fået fingrene i en mystisk, kodet besked vedrørende det ventede stormløb mod byens voldanlæg.

Kan I samarbejde og knække de gåder som fører Kommandanten tættere på byens redning? Eller vil spionen gå fri, og København være fortabt? Tiden er knap og kun ved hjælp af jeres samarbejdsevner og gådeløsnings-teknikker er håbet endnu ikke ude!

Stormen – 1659 kan spilles af alle slags grupper: Historie interesserede familier, grupper af venner eller et virksomheds-team.
Vores History Hunt er et match for jer! Så book nu og kom ud i Københavns gader for at opleve en episk fortælling blandet med gåder, mystik og en hel masse sjov! Spillet kan spilles på omkring denne historiske årsdag men også under mildere (og varmere) omstændigheder resten af året…

Play on!
Laura
Escape Copenhagen

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu