Fem fede tips til din næste tur i Escape Room

Du har booket en tur i Escape Room, og nu begynder adrenalinen langsomt at pumpe. Du har virkelig ikke lyst til at virke helt blank foran kæresten, svigermor eller chefen, men du aner heller ikke, hvordan man egentlig spiller et godt Escape Game. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med! Læs videre hér for at få fem tips til, hvordan du kommer igennem et Escape Game som en vaskeægte ekspert.

Lyt til historien

Alle Escape Games er bygget op omkring en historie. Den fortæller jer det endelige mål og kan give jer clues om spillets logik. Derfor er det også en rigtig god idé at være opmærksom på, hvad der bliver sagt i introduktionen. Måske er det bare en god fortælling, men måske er der også lidt værdifuld info. Hør hellere godt efter for at være på den sikre side!

Undersøg alt

Kan det åbnes? Åbn det! Kan det ikke åbnes? Så prøv igen senere – måske mangler du at løse en opgave, før det kan lade sig gøre.

I et Escape Room er en skuffe sjældent bare en skuffe. Det er aldrig sikkert, at nøglen gemmer sig lige akkurat dér, men ville det ikke være ærgerligt, hvis den gjorde? Sørg altid for at gå rummet igennem og undersøg alt på din vej. Og vær ikke bange for at gå på opdagelse igen senere. Man ved jo aldrig, vel?

Se det og sig det

Nu har du trawlet rummet igennem som en sand Sherlock Holmes. Har du fundet et mystisk hul i kisten? Set et symbol på væggen? Hørt en mærkelig lyd, når du trykker på knappen? Sig det højt og sørg for, at alle dine kammerater er med. Ellers risikerer I at miste værdifuld tid, hvis I alle kredser om de samme opgaver uden at komme videre. Samarbejde er nøglen til det gode Escape Game, og måske har din ven allerede opdaget noget, der kan bruges til at tyde det mystiske symbol.

Del (jer) og hersk

Samarbejde er som sagt nøglen til det gode spil, men det betyder ikke, at I alle behøver flokkes om den samme opgave. Er dine kammerater dybt optagede af en gåde, som du ikke kan hjælpe med? Så er der måske noget andet, du kan undersøge imens.

Uret tikker, tiden går og måske hjælper du dit hold bedst ved at kaste dig over én af de gåder, I ikke har nået endnu.

Ha’ det sjovt

I sidste ende er det jo meningen, at en tur i Escape Room skal være en sjov oplevelse med dit team, dine venner eller din familie.

Ja, det er super ærgerligt, hvis I ikke kommer ud i tide. Det er bare dobbelt så ærgerligt, hvis I går fra spillet i dårligt humør. Prøv at bevare det gode humør og vær gode ved hinanden. Det er svært at arbejde under pres, men det kan også være en sjov og værdifuld øvelse i holdarbejde.

Klar på en udfordring?

Så er du klædt godt på til din næste tur i Escape Room. Nu mangler du bare at tage et par venner eller kolleger under armen og afprøve dine nye evner.

Du kan jo lægge ud med en tidsrejse i Vikings, men hvis du trænger til en udfordring, kan vi klart anbefale dig at gå i krig med Dr. Evil, der planlægger at sprede kaos og fake news over hele verden. Som et af vores sværeste spil vil det helt sikkert udfordre dig på både detektiv- og samarbejdsevnerne!

Play on!
Marco
Escape Copenhagen

page2image17454336 page2image17454912

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu