Kan cybersikkerhed være sjovt?

Kan du huske, hvor meget du legede, da du var barn? Du brugte timer på på at lege soldat og på at udforske “junglen” i baghaven. Du vidste det ikke, men du var ved at lære om livet og verden. Du havde det bare så sjovt, at du slet ikke tænkte over, at du faktisk var ved at lære noget værdifuldt.

Vi taler meget om gamification for tiden – altså at bruge elementer fra spil i den virkelige verden, og det er der gode grunde til. Vi lærer simpelthen bedre, når vi har det sjovt. Kan du prøve et øjeblik at forestille dig et vigtigt emne, som du kan lære om med et smil på læben? Jeg er næsten sikker på, at du ikke tænkte på IT-sikkerhed, men det vil vi gerne lave om på.

Escape games lægger allerede op til logisk tænkning og kreativt samarbejde. Nu tager vi skridtet videre og lancerer et cyber security escape room, der kan give praktisk læring i at tackle et problem, der giver virksomheder gigantiske problemer og koster milliarder af kroner på verdensplan.

Vores kommende escape room byder dig velkommen til Defence Robotics – en robotvirksomhed, der har tegnet en stor kontrakt med forsvaret. Der er meget på spil – pun intended – og hvis deres hemmelige prototyper falder i de forkerte hænder, vil firmaet gå konkurs. Derfor ringer alle alarmklokker, da de får mistanke om, at hackere – måske – er på spil i deres systemer, og de har nu indkaldt et agent team for at finde ud af, hvor galt det egentlig står til.

Når I træder ind i spillet, oplever I på egen hånd de fatale konsekvenser af bl.a. svage kodeord og luskede phishing mails. Samtidig får I praktisk erfaring i at forholde jer til truslen om et forestående hackerangreb.

Vores dygtige udviklingsteam har brugt de sidste mange måneder på at kode, og nu er de i fuld gang med at bygge vægge og installere futuristiske gadgets. Det nye spil åbner i løbet af vinteren, og vi glæder os helt ustyrligt til at give jer en sjov og lærerig oplevelse!

Play on!
Marco
Escape Copenhagen

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu