The Terrorist Cell V.2.0 & Battle Rooms

Nu er der ikke længe til at vi igen kan åbne butikken og invitere jer indenfor i vores Escape Rooms. Det er ved at være et halvt år siden at vores Escape Rooms kunne holde åbent, men månederne har ikke bare stået på ren og skær nedlukningen – nej. Vi har taget en beslutning, og givet ét af vores gamle spil et ansigtsløft – nemlig: The Terrorist Cell. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores Escape Rooms. Selvom klassiske Escape Rooms, som The Terrorist Cell, fortsat fungerer enormt godt, har vi besluttet os at optimere spillet med en masse nyt!

Som noget helt nyt, har vi arbejdet på at gøre The Terrorist Cell dynamisk. Vi forsøger at imødekomme jeres gruppes gådeløsnings-evner undervejs i spillet, og derfor justerer spillet sig selv løbende. Således garanterer vi at jeres grupper bliver udfordret – uanset niveau.

Vi er helt sikre på at vores justeringer og opdateringer vil gavne spillet i sådan en grad, at vi ovenikøbet har valgt at dublere spillet. Derfor kan vi fra juni tilbyde Battle Rooms i The Terrorist Cell V.2.0! På den måde kan I, hvis I er flere end 8, vælge at dele jer op og konkurrere om hvilket hold som kan undslippe cellen, desarmere bomben og redde jer selv og byen, hurtigst! Inden åbning kan I fortsat booke vores Battle Room i Vikings, hvor to hold også kan konkurrere.

Stay tuned for nye opdateringer om The Terrorist Cell V.2.0 samt dertilhørende Battle Room på Facebook, og så glæder vi os til at kunne byde jer velkommen d. 21. maj!

I kan allerede booke nu ved at klikke her.

Vi glæder os til at se jer!
Laura
Førstemand, Escape Copenhagen.

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu