Cybersikkerhed er på alles læber – vi kan gøre undervisningen underholdende

Center for Cybersikkerhed opdaterer løbende med trusselsvurderinger for Danmark. Den seneste trusselsvurdering viser, at vi er udfordrede i Danmark. Truslen fra cyberspionage og cyberkriminalitet mod Danmark er vurderet til MEGET HØJ. Det er derfor uundgåeligt for virksomheder at undervise i cybersikkerhed. Vores nyeste Escape Room HACKED! bygger på anbefalinger fra Center for Cybersikkerhed og kan igangsætte den vigtige dialog på underholdende manér.

I den seneste trusselsvurdering fra Center for Cybersikkerhed vurderes det at risikoen for cybersikkerhedsangreb er høj. Der er tale om velorganiserede ransomware-grupper som går efter alle dele af samfundet samt spionage som kan underminere danske interesser. CFCS vurderer blandt andet, at hackergrupper tilknyttet fremmede stater forbereder sig for at kunne udføre destruktive angreb med kort varsel.

Det er derfor essentielt at klæde sig ordentligt på hvis man vil beskytte sin virksomhed. Læren om cybersikkerhed kan dog hurtigt blive en kedelig affære men det kan Gamification ændre på. For at øge engagementet og indlæringsevnen når der er tale om tunge emner, kan man med fordel inddrage spil. Gamification er blevet et populært begreb og med god grund. Gamification øger motivationen og gennem vores Escape Room “HACKED!” får man hands-on erfaring med cybersikkerheds trusler. Escape Roomet skaber et underholdende miljø som er katalysator for dialogen om cybersikkerhed. I vores cyber security Escape Room får du kendskab til fænomener som ransomware, phishing, remote access attack, tailgating, brute-force attack, missing multi-factor authentication, unattended devices, hardware plugins, malware og password hacking.

Du kan læse mere på www.cyberescaperoom.dk

Play on!
Melissa
Escape Copenhagen

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu