Nyt VR spil! – Dagger of Time – Introtilbud 25% rabat!

Dagger of Time er Ubisofts spritnye Virtual Reality Escape Room. Det og de to forløbere kan spilles hos os med 25 % rabat til og med den 23. august 2020 (mandag undtaget). Spillet The Dagger of Time er udviklet af UBISOFT og foregår i Prince of Persia universet. Det er deres sværeste VR escape room til dato. Spillet og de to forløbere kan spilles hos os.

I kan let ændre spil efter dialog med vores gamemaster, så spillets sværhedsgrad passer jeres niveau. Få 25 % rabat, ved at skrive “Dagger25%” i kommentarfeltet. Som noget nyt kan spillet spilles af to, tre eller fire spillere i samme ”rum”. Vi har seks Oculus Virtual Reality stationer i alt.

Story:

Når du holder Dagger of Time, vil du opleve, hvordan det føles at kunne bremse, stoppe eller endda spole tiden tilbage! Historien forgår lige efter begivenhederne om de to troner. Deltagerne er hidkaldt af tidsgudinden Kaileena, for at stoppe den onde Magiker. Magikeren arbejder på, at skabe en hær af sandmonstre ved at gendanne sandet i timeglasset. Kaileena giver jer ”The Dagger of Time”, så I kan nå frem til timeglaskammeret og bruge den til at stoppe den onde magiker. Men kan I nå frem inden tiden render ud for jer?

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu