Live Escape Games – Top 3 mest stillede spørgsmål.

Top 3 mest stillede spørgsmål på Instagram;

Vi har spurgt: Hvad vil du vide om Live Escape Games?

1) Hvad er et Live Escape Game?

Mange har spurgt hvad et Live Escape Game egentlig er, og det kan godt være svært at forholde sig til, når man aldrig har prøvet det før.

Inspireret fra computerspil i genren “udbryderspil”, er et Escape Room et fysisk rum, som du og dit team typisk skal forsøge at slippe ud fra.

Vores spil, har forskellige temaer.
Vikings befinder I jer i en Erik Den Rødes vikingeborg, hvor de magiske krystaller er gemt. Længere nede af vores mørke gange, gemmer Enter The Mind sig. Her skal I tvinge jer adgang til Stein Baggers krøllede hjerne. Derimod kan I også blive låst inde i The Terrorist Cell, som er en fængselscelle I bliver fanget i. I skal forsøge at slippe ud, sådan så I kan nå at redde København inden bomben springer! Og hvis I tør, kan I bevæge jer ind hos The Psychotic Janitor, hvor den gamle vicevært har advaret om; at går man først ind, kommer man aldrig ud igen…

Man har én time til at slippe ud, ved at løse gåder, knække koder og åbne låse.
Alt sammen via logisk og kreativ tænkning, og vigtigst af alt: Samarbejde!

2) Er det stadig sjovt, hvis jeg ikke er den skarpeste gådeløser?

Escape Rooms er altid overvåget af en Game Master. Game Masteren er samtidig jeres vært, som både introducerer konceptet Escape Rooms for jer, men også introducerer jeres gameplay og historien knyttet til jeres bookede spil. Game Masteren sender jer ind i jeres Escape Room, lukker døren og lader jer om at knække gåderne og åbne låsene, inden for en time. Men frygt ej! Game Masterens vigtigste rolle kommer nemlig til udtryk, så snart I ikke kan se logikken i den næste gåde eller mystiske genstand.
Fra kontrolpanelet følger Game Masteren jer via lyd og billede. Hvis I sidder uløseligt fast i en gåde vil Game Masteren sende jer en ledetråd, den afgørende brik, i jeres puslespil, for at I kan fortsætte fremdriften i jeres spil.

Meget få deltagere gennemfører deres spil uden ét eller to hints, og især ikke, hvis det er første gang. Det er ingen skam at få hints, og det er lige præcis derfor vores Game mastere følger med!

3) Er et Live Escape Game beregnet til børn eller voksne?

Spørgsmålet om hvorvidt vores spil er lavet til voksne eller børn, er et udbredt spørgsmål fra personer som ikke har prøvet Escape Rooms før. At knække gåder bliver ofte undervurderet, fordi det lyder som et simpelt, “let”-løseligt spil-aspekt, som ikke kan udfylde en hel times aktivitet; Men tro om igen!

Vores spil er designet til voksne, så at du og dit team kan bruge en hel time i de lukkede rum, med en tilpas sværhedsgrad. I vil blive udfordret; både på jeres nysgerrighed, jeres kreative- og logiske sans, og ikke mindst jeres samarbejdsevner! Dette er grunden til at vores spil er ideelle for polterabender, venneture og firmaevents! Det er ekstremt sjældent at teams løser vores spil, med en fornemmelse af ikke at være tilpas udfordret og overrasket.

Vores Escape Rooms kan spillers af alle. At være løsningsorienteret, nysgerrig og have gå på mod, har intet med alder at gøre ;-).
Men husk det er voksenspil og vi anbefaler vi ikke at grupper af børn og unge under 15år, besøger os, uden vokse tilstede.

Vi håber at I blev klogere, og er du forsat I tvivl tjek vores FAQ.

Vi glæder os til at se jer!

Hilsen

Laura

Førstedame & Game Master

Escape Copenhagen

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu