Idéer til teambuilding

Et godt teambuilding-forløb styrker de ressourcer, som du og dine kolleger trækker på i hverdagen: evnerne til at kommunikere, samarbejde og bevare det kølige overblik i pressede situationer.

Savner I idéer til jeres teambuilding, kan I overveje at besøge Escape Copenhagens Escape rooms. Her får I rig mulighed for at få afprøvet jeres evne til at holde hovedet koldt.

Kan I bevare overblikket og knække koden, inden det er for sent?

Escape Games er en slags live adventure game, hvor du sammen med en håndfuld andre mennesker bliver låst inde i et såkaldt Escape Room. Her skal I i fællesskab løse mysterier, åbne låse og finde skjulte døre.

Det hele foregår på tid, og uret tikker faretruende mod det tresindstyvende minut, hvor en ukendt og faretruende konsekvens venter jer, hvis I ikke formår at bevare overblikket og løse opgaverne til tiden.

I The Psychotic Janitor skal I for eksempel forsøge at finde og undgå de fælder, som en gal varmemester har installeret i den kælder, hvor I befinder jer. Truslen fra en fjende truer også i Vikings, The Terrorist Cell og virtual reality-spillet Cosmos – fra en ubarmhjertig vikingehøvding, over en terroristgruppe til en kunstig intelligens med storhedsvanvid.

Søger I idéer til teambuilding aktiviteter, hvor der er lidt mere ro på, men hvor kreativiteten og samarbejdsevnen stadig er i fokus, er Enter The Mind og The Solitary Monk oplagte aktiviteter.

Escape Rooms som teambuilding

Escape Rooms danner den perfekte ramme om et teambuilding-forløb, fordi I kun kan undslippe i tide, hvis I samarbejder og tænker kreativt. Og selvom konsekvenserne af en overskredet deadline i jeres hverdag nok næppe er så dramatiske, som dem, der venter jer i de seks spil hos Escape Copenhagen, vil et besøg i vores Escape Rooms helt sikkert klæde jer bedre på til at håndtere de udfordringer, I møder på arbejdspladsen.

Book et af vores Escape Rooms, hvis I vil prøve en anderledes og udfordrende teambuilding-aktivitet.

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu