Hvad er teambuilding?

I fremmedordbogen skriver de: ”opbygning af evner til samarbejde hos en gruppe personer der arbejder for den samme sag, den samme virksomhed el.lign”. Som ex. konsulent og -teambuilding instruktør har jeg selv været meget igennem, og udsat mine kunder for meget…

For at nævne lidt har jeg har jeg i vildskab bygget pastatårne, sejlet i ribbåde, danset disco, samlet LEGO konstruktioner rappellet ned fra høje bygninger og meget andet… De fleste aktiviteter har været utroligt sjove, udfordrende og anderledes – og et SKØNT afbræk fra hverdagen på kontoret! De fleste synets det er sjovt løse alternative opgaver med i forvejen gode kollegaer og se disse fra nye og måske uventede sider. Teambuilding skaber stærkere bånd mellem medarbejdere og gør at samarbejde bliver lettere og mere gnidningsfrit i hverdagen. Tilbage på kontoret er I en oplevelse rigere og har en masse nyt at tale om.

Det er ikke alle teambuilding aktiviteter, som er lige velegnede for alle. Hos Escape Copenhagen er vores fokus, at alle skal kunne deltage og have det sjovt. Undervejs i et Escape Room kan alle bidrage med ideer til løsning af til de problemer og udfordringer I møder undervejs. Hos os er der er ikke behov for omklædning og ny sminke efter aktiviteten. Så efter jeres Escape Room oplevelse kan I let forsætte jeres aften med højt hår – og hæle. Vi er centralt placeret ved Nørreport så det let at komme videre ud i nattelivet.

Find og book jeres escape room her

Hilsen

Andreas Hagerup Linnet

Partner, Escape Copenhagen

2014

2014

Grundlagt

4,9

4,9

Gennemsnit i anmeldelser

94

94

Gæster på samme tid

25.000

25.000

Gæster i 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og modtag alle de seneste nyheder og tilbud...

Kontakt

info@escape-cph.dk
+45 4290 9191
CPH Active Aps
CVR: 36404280


Find vej

Lokalerne ligger 5-7 minutters gang fra Nørreport Station. Parkér bilen i p-kælderen under Israels Plads.


Information

FAQ
Cookie- og privatlivspolitik
Sitemap

Åbningstider

Nørre Farimagsgade 7, Kbh. K.

Åbningstider

Nørre Voldgade 18, Kbh. K.

Åbningstider

Tornebuskegade 1, Kbh. K.

×
Ring op
Book
Menu